Технічні вимоги до авторитетних серверів

Рекурсивний сервер DNS парасоль .com tld Server, оскільки є на всьому протязі .com tld. Первинні сервери імен це авторитетні сервери, які містять унікальні копії інформації про зону DNS для сайту. Вони несуть відповідальність за підтримку та оновлення інформації про зону DNS за допомогою найновіших даних про домен. Коли потрібні зміни до записів DNS (i.Е., Додавання, модифікація або видалення записів), вони зроблені на сервері імені імені.

  • Він служить авторитетним постачанням інформації про DNS для сайту і використовується серверами DNS для вирішення запитів для цього домену.
  • Уявіть, що ви сидите за своїм комп’ютером і хочете шукати фотографії котів, що несуть краватки (ей, ми не судимо).
  • Коли ви ввійдете в WHM вперше, ви можете використовувати за замовчуванням (cprapid.com) Свердачі імен як заповнювач.
  • Коли ви люблять веб сайт, який займається браузером.
  • На закінчення, файл зони DNS-це текстовий файл конфігурації, який вміщує записи DNS, що визначає вибрану зону DNS, відображення доменів до IP-адрес та інших джерел.

Хмарний хостинг

Змініть авторитетних серверів імен

Щоб відстежувати розповсюдження сервера імен, ви повинні використовувати безкоштовну послугу, як і вибрати NS, оскільки сорт звіту. Цей вид сервера DNS містить копію регіональної телефонної книги, яка відповідає IP адрес з доменами. Авторитетні серверів імен DNS несуть відповідальність за надання відповідей рекурсивним серверам імен DNS про місце, де конкретні веб сайти можуть бути виявлені. Ці відповіді містять важливі дані для кожного домену, як от IP адреси.

Система назви області (DNS)

Ці серії імен за замовчуванням несумісні з багатьма доменами разом із .com домени. Наявність кількості серверів допоможе вашій області залишатися функціональною, навіть якщо один сервер імен стає недоступним або недоступним через проблеми з конфігурацією або доступністю. Коротше avahost.ua кажучи, поширення DNS це процес оновлення інформації про DNS вашого домену на всіх серверах в Інтернеті.

Чому ми хотіли б систему доменних імен (DNS)?


Commentaires

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *